fbpx

Soluții Software

Noi rezolvăm problemele în afaceri. De fapt, procedăm astfel de mai bine de 25 de ani, iar acest lucru merge dincolo de soluțiile software. Pentru fiecare industrie și etapă, noi oferim soluții software potrivite, căci succesul tău reprezintă afacerea noastră. Companii de top din întreaga lume apelează la IDISSEA atunci când au nevoie de o infrastructură software care să genereze productivitate, eficiență și optimizare.

Un element important care ne diferențiază de alte companii IT este experiența noastră în furnizarea de aplicaţii software complexe. Soluțiile noastre sunt dezvoltate pentru clienți care activează în diverse domenii cum ar fi medicină, finanțe, educație, turism, distribuție și comerț online.

Indiferent de domeniul în care clienții noştri au activat, ne-am asigurat că serviciile de care au beneficiat au fost potrivite pentru fiecare, rezultatul final constând în maximizarea performanțelor și soluții custom în funcție de nevoi. Experiența noastră în diverse proiecte de outsourcing și în dezvoltarea propriilor proiecte software, garantează faptul că timpul de care avem nevoie pentru a dezvolta produsul, de la specificaţii până la implementare, va fi redus foarte mult.

Desigur! Toate site-urile web care depășesc suma de 2500 de lei primesc găzduire premium și domeniu .ro gratuite!
Majoritatea site-urilor realizate de noi sunt realizate în WordPress, însă putem folosi orice altă alternativă este potrivită pentru proiectul dumneavoastră.
Realizarea unui site web poate dura de la 3 zile lucrătoare, până la 2 săptămâni în funcție de complexitatea proiectului.
Toate site-urile beneficiază de mentenanță gratuită timp de o lună de la realizarea site-ului, iar mai apoi clientul poate alege un pachet de mentenanță plătit.

- Cum lucrăm?