fbpx

Site-uri de prezentare

Un site web de prezentare este adecvat companiilor și persoanelor fizice care vor să aibă o prezență online, prin care să expună potențialilor clienți serviciile și produsele oferite. În cea mai simplă formă a sa, un site web de prezentare va avea o pagina de start, una sau mai multe pagini informative și o pagină de contact.

IDISSEA pune accent pe furnizarea serviciilor complete și de calitate clienților nostri. Prin procesul de creație al unui site web ne asigurăm că mesajul transmis de brand-ul companiei va fi captat în designul site-ului și va fi transmis cu ușurință vizitatorilor.

Stiai ca 80% din traficul unui site de prezentare provine de pe device-uri mobile? Fie ca este vorba despre smartphone, tableta, laptop sau un calculator clasic, agentia noastra ofera un serviciu de creare site responsive la cele mai inalte standarde. Folosind ultimele tehnologii de programare, ne asiguram ca site-ul tau ofera o experienta de navigare speciala, atat de pe un device fix cat si de pe un device mobil. Nu esti sigur de ce inseamna creare site cu design responsive? Solicita chiar acum explicatiile unui specialist IDISSEA.

Desigur! Toate site-urile web care depășesc suma de 2500 de lei primesc găzduire premium și domeniu .ro gratuite!
Majoritatea site-urilor realizate de noi sunt realizate în WordPress, însă putem folosi orice altă alternativă este potrivită pentru proiectul dumneavoastră.
Realizarea unui site web poate dura de la 3 zile lucrătoare, până la 2 săptămâni în funcție de complexitatea proiectului.
Toate site-urile beneficiază de mentenanță gratuită timp de o lună de la realizarea site-ului, iar mai apoi clientul poate alege un pachet de mentenanță plătit.

- Cum lucrăm?