fbpx

Optimizare SEO

O afacere de succes este cea care știe unde să își găsească clienții, iar cum internetul și motoarele de căutare sunt folosite de toată lumea, atunci cheia către succes este un site web optimizat pentru cuvintele cheie care au potențial de a aduce clienți. Optimizarea SEO reprezintă în esență toate acțiunile întreprinse pentru ca site-ul web al companiei să ocupe o poziție de top în motoarele de căutare.

Optimizarea SEO este impartita in 2 componente majore: on-page SEO si off-page SEO. Optimizarea on-page, asa cum sugereaza si numele, se face exclusiv pe paginile site-ului web, în timp ce optimizarea off-page reprezinta toate actiunile de promovare si link building a site-ului web, realizate in afara paginilor web.

Strategiile SEO pe care le concepem noi, vor face ca site-ul tau sa urce in topul rezultatelor oferite de motoarele de cautare. Iti oferim un raport complet cu privire la rezultatele strategiei SEO, cele ale link building-ului, dar si indexarea informatiilor de pe pagina. Echipa noastra, orientata spre client, va imbunatati traficul pe site-ul tau si va creste vanzarile pentru operatiunile pe care le desfasori pe internet.

Desigur! Toate site-urile web care depășesc suma de 2500 de lei primesc găzduire premium și domeniu .ro gratuite!
Majoritatea site-urilor realizate de noi sunt realizate în WordPress, însă putem folosi orice altă alternativă este potrivită pentru proiectul dumneavoastră.
Realizarea unui site web poate dura de la 3 zile lucrătoare, până la 2 săptămâni în funcție de complexitatea proiectului.
Toate site-urile beneficiază de mentenanță gratuită timp de o lună de la realizarea site-ului, iar mai apoi clientul poate alege un pachet de mentenanță plătit.

- Cum lucrăm?