fbpx

Mentenanță și administrare site

Din punct de vedere al mentenanței, un site web poate fi comparat cu un autovehicul ce are nevoie de inspecții și revizii periodice, altfel starea lui de funcționare se poate deteriora. Indiferent de cât de recent a fost lansat site-ul dvs. web, acesta are nevoie de mentenanță periodică (este recomandat să se execute lunar), iar aceasta poate include actualizări ale platformei CMS și extensiilor acesteia, verificarea logurilor de securitate și erori, precum și remedierea eventualelor probleme descoperite.

Securizarea site-ului web este recomandată pentru orice afacere, pentru prevenirea infectării sau compromiterii în urma unor atacuri cibernetice.

Desigur! Toate site-urile web care depășesc suma de 2500 de lei primesc găzduire premium și domeniu .ro gratuite!
Majoritatea site-urilor realizate de noi sunt realizate în WordPress, însă putem folosi orice altă alternativă este potrivită pentru proiectul dumneavoastră.
Realizarea unui site web poate dura de la 3 zile lucrătoare, până la 2 săptămâni în funcție de complexitatea proiectului.
Toate site-urile beneficiază de mentenanță gratuită timp de o lună de la realizarea site-ului, iar mai apoi clientul poate alege un pachet de mentenanță plătit.

- Cum lucrăm?