fbpx

Magazine online

Dacă un magazin fizic poate oferi produse doar trecătorilor din zona unde este amplasat, un magazin online se adresează cumpărătorilor de pretutindeni. IDISSEA vă poate oferi un magazin online care să integreze acele funcții și opțiuni necesare desfășurării activității specifice în mod optimizat. Pentru aceasta, utilizăm tehnologii specifice site-urilor de e-commerce și integrăm soluții diverse care să se adapteze nevoilor dumneavoastră.

Echipa noastră vă poate construi site-ul și vi-l poate imbunatăți constant, în funcție de comportamentul utilizatorilor și al ultimelor update-uri Google. De altfel, avem specialiști certficați Google, oameni care stăpânesc foarte bine tainele Google Ads și SEO.

Scopul oricarui antreprenor, proprietar de magazin online, este de a gasi reteta ideala prin care sa isi gestioneze cu usurinta afacerea. In cazul magazinelor online, interesul major este de a avea control deplin in privinta produselor, a stocurilor acestora, dar si asupra comenzilor plasate de catre clienti. Totodata, rapoartele si statisticile in ceea ce priveste vanzarile iti pot asigura informatii pretioase prin care sa poti schimba diferite strategii de marketing din mers. Toate detaliile relevante despre care discutam anterior se regasesc in panoul de administrare al magazinelor pe care noi le dezvoltam, o unealta precisa, usor de utilizat si cu un impact major asupra flexibilitatii de care orice administrator de magazin online are nevoie!

Desigur! Toate site-urile web care depășesc suma de 2500 de lei primesc găzduire premium și domeniu .ro gratuite!
Majoritatea site-urilor realizate de noi sunt realizate în WordPress, însă putem folosi orice altă alternativă este potrivită pentru proiectul dumneavoastră.
Realizarea unui site web poate dura de la 3 zile lucrătoare, până la 2 săptămâni în funcție de complexitatea proiectului.
Toate site-urile beneficiază de mentenanță gratuită timp de o lună de la realizarea site-ului, iar mai apoi clientul poate alege un pachet de mentenanță plătit.

- Cum lucrăm?