fbpx

Digital Marketing

Concepem strategii de marketing pe canalele social-media care să rezoneze cu brandul tău și audiența ta. Îți oferim, în acest mediu, planuri de activitate gestionate complet, planificare și generare de conținut, mobilizarea blogger-ilor și distribuire de conțiut video. Toate acestea, alături de alte servicii menite să atragă noi clienți și să maximizeze profitabilitatea. Serviciile noastre pe canalele social-media îți oferă posibilitatea, odată ce te-ai conectat la acestea și ai început să oferi informații publicului larg, de a crește conștientizarea asupra produselor sau serviciilor pe care brandul tău le oferă.

Rezultatele advertising-ului pe canalele social-media se reflectă în numărul de retweet-uri, share-uri, comentarii, like-uri și vizualizări, intr-un cuvant: reach. Marketing-ul pe canalele social-media încurajează conținutul generat de utilizatorii celor mai populare platforme de social-media, cum ar fi Facebook, Google+, Twitter, Pinterest sau LinkedIn.

Concepem strategii de marketing pe canalele social-media care să rezoneze cu brandul tău și audiența ta. Îți oferim, în acest mediu, planuri de activitate gestionate complet, planificare și generare de conținut, mobilizarea blogger-ilor și distribuire de conțiut video. Toate acestea, alături de alte servicii menite să atragă noi clienți și să maximizeze profitabilitatea.

Serviciile noastre pe canalele social-media îți oferă posibilitatea, odată ce te-ai conectat la acestea și ai început să oferi informații publicului larg, de a crește conștientizarea asupra produselor sau serviciilor pe care brandul tău le oferă.

Desigur! Toate site-urile web care depășesc suma de 2500 de lei primesc găzduire premium și domeniu .ro gratuite!
Majoritatea site-urilor realizate de noi sunt realizate în WordPress, însă putem folosi orice altă alternativă este potrivită pentru proiectul dumneavoastră.
Realizarea unui site web poate dura de la 3 zile lucrătoare, până la 2 săptămâni în funcție de complexitatea proiectului.
Toate site-urile beneficiază de mentenanță gratuită timp de o lună de la realizarea site-ului, iar mai apoi clientul poate alege un pachet de mentenanță plătit.

- Cum lucrăm?