fbpx

Despre noi

Who We Are

IDISSEA este agenția care poate furniza soluții complete, profesionale pentru dezvoltarea afacerii în mediul online.
Echipa noastră poate oferi în timp scurt, soluții de tipul web design: creare site de prezentare, realizare site corporate, blog-uri, site-uri de anunțuri, magazine online, catalog de produse și alte aplicații la cerere.
  • Site-uri de prezentare
  • Magazine online
  • Blog-uri
  • Administrare și mentenanță site
  • Soluții software
  • Identitate vizuală

O simplă idee pe care ne-o impartășiți poate fi transformată, alături de noi, într-un proiect de mare succes. Suntem o echipa alcatuită din persoane care activează în mediul online de mai bine de 5 ani iar acest detaliu poate face diferența. Poate face diferența între o afacere banală și una care să poată atrage atenția potențialilor voștri clienți. Ne consultăm, alegem de comun acord un plan de lucru solid și suntem mai mult decât convinși că, alături de IDISSEA, vă puteți alătura celor peste 200 de clienți mulțumiți care ne-au remarcat activitatea.

0
+
Ani experiență
0
+
Proiecte rezolvate
0
+
Clienți satisfăcuți
0
+
Site-uri realizate

Site-urile create de noi beneficiază de un stil unic, sunt ușor de recunoscut și aproape imposibil de trecut cu vederea. Prin munca noastră încercăm să vă atragem către produsul nostru în manieră continuă, să vă invităm să exploatați conținutul și să cunoașteți structura ușor – de – navigat. Toți acești factori ne-au permis să devenim profesioniști și să ducem la bun sfarșit sarcini de orice nivel de complexitate.

De asemenea, IDISSEA oferă servicii profesionale de mentenanță și întreținere. Dacă aveți daja un site, trebuie să știți că are nevoie de administrare, mentenanță și actualizarea informației. Oferim mentenanță web completă pentru orice categorie de site.

poza3

IDISSEA Web Design oferă servicii complete de web design în București / România și servicii conexe într-un mediu dinamic, competitiv și optim pentru performanță. De-a lungul timpului am oferit servicii web profesionale pentru întreprinderi, asociații și instituții, în urma cărora beneficiarii au avut de câștigat atât pe plan financiar, cât și pentru dezvoltarea imaginii și credibilității în fața publicului țintă.